Nationale Scouting Loterij

Maria Hoop, 30 september 2020

 

Betreft: Nationale Scoutingloterij

 

 

Aan alle welpen/scouts/explorers en ouders/verzorgers,

 

 

Ondanks de huidige situatie omtrent het Corona virus willen we toch 2 weken ons best doel om scouting loten te verkopen. En daarbij hebben we jullie hulp nodig

Een gedeelte van de opbrengst van de verkoop is voor onze eigen groep en verder steunen we er goede doelen mee.

We hopen dat ieder lid 1 boekje minimaal verkoopt, maar meer mag natuurlijk altijd.

Echter de verkoop mag alleen geschieden de geldende regels. Bekijk de Scouting Loterij Factsheet die terug te vinden is op onze site.

 

Bij deze brief zitten nu 10 loten (in de envelop). Probeer dus zo veel mogelijk te verkopen, maar lukt dit niet, dan kun je ze weer inleveren.

Geld inleveren van de verkochte loten kun je tijdens de bijeenkomst. Doe het geld in de bijgevoegde envelop, controleer je naam op de envelop en vermeldt ook het bedrag wat in de envelop hoort te zitten. Uiterlijk zondagmiddag 18 oktober dienen de niet verkochte loten en geld in geleverd te worden in ons Rakkershol of tijdens een eerdere bijeenkomst. Dus je hebt ruim de tijd om de loten te verkopen.

 

Wil je extra loten hebben, bel/mail de teamleidng op 0475 – 301928 (b.g.g. inspreken graag) of loten@jeanne-darc.nl en er wordt geregeld dat je extra loten krijgt tijdens de volgende bijeenkomst.

 

De trekking van deze loterij is 3 december 2020 en de uitslag zal o.a. bij ons op de site vermeldt staan.

 

Wij danken je alvast voor je inzet en hopen dat je voor ons veel loten verkoopt.

 

Met vriendelijke groet,

Leiding en bestuur

Scouting Jeanne d’Arc

Your comment