Nieuwe maatregelingen en de gevolgen voor JOTI en Scoutingloterij

Beste ouders / verzorgers van onze leden.

 

Vanwege nieuwe RIVM maatregelingen die dinsdag 13 oktober bekend zijn gemaakt, heeft Scouting afgelopen woensdag haar FactSheet ook aangepas, wat inhoudt dat een aantal geplande activiteiten niet of aangepast door zullen gaan.

Om te beginnen komend JOTI weekend. Deze is aangepast en gaat wel voor de explorers door, maar andere speltakken mogen nu niet op bezoek komen om ook een paar uur deel te nemen. Dus de zondagmiddag activiteit gaat niet door voor de welpen en scouts.

Tijdens deze bijeenkomst kon iedereen het geld van de verkochte loten inleveren en ook de eventueel niet verkochte loten. Alhoewel ik verwacht dat de meesten de 10 gekregen loten wel verkocht hebben, want als je even binnen je vrienden/familie/buren waar je toch contact mee hebt, vraagt of ze een lot willen kopen voor het goede doel, ben je deze zo kwijt. In dat geval hoef je niet apart naar het Rakkkershol te komen, maar kun je de opbrengst ook overmaken op rekeningnummer NL50 RBRB 0659 4275 40 t.n.v. Scouting Jeanne d’Arc (let op, dit is niet de contributie-rekening).

Mocht je toch niet alle loten verkocht hebben, dan dien je wel dit weekend even naar het Rakkershol te komen om deze in te leveren. Dit kan bij voorkeur op de zaterdag vanaf 10.00u tot 17.00u. Je vind me dan in de buurt van de kampvuurplaats. Lukt het niet om zaterdag te komen, bel me even om iets anders af te spreken.

Met vriendelijke groet,

Leiding en bestuur

 

Your comment