Samenwerking met Scouting Christus Koning uit Koningsbosch

– nieuwe beverspeltak

Dit jaar starten we met een samenwerking tussen beide scouting verenigingen om onze krachten te bundelen en tekorten aan vrijwilligers op te vangen. Dit houdt in dat we een gezamenlijke bever speltak starten en tevens een aantal groepsactiviteiten samen zullen organiseren.

Afhankelijk van de activiteit kunnen we vanaf nu ook vaker in Koningsbosch afspreken, want we hebben nu wel 2 scouting homes ter beschikking. Zie contact pagina voor de adressen.

 

De Bever bijeenkomst vind plaats op dinsdagavond van 18.00u tot 19.30u en in de begin periode steeds in Koningsbosch, bij “Oos Heem”.

Deze speltak heeft een 6-tal stafleden, te weten: Isa, Maxime, Silke, Kate, Ninon en Milan. Ze zijn niet wekelijks allemaal aanwezig.

 

Kinderen die dit jaar 5 jaar worden of zijn, kunnen eens vrijblijvend een kijkje komen nemen. De eerste 3 bijeenkomsten zijn gratis en als het bevalt, volgt de definitieve inschrijving.

Indien er interesse is, graag een mailtje naar info@jeanne-darc.nl, zodat bekend is dat er een nieuw lid komt en kan daar rekening mee gehouden.

 

We wensen deze nieuwe speltak veel succes en veel plezier toe.

 

Leiding en bestuur

Scouting Jeanne d’Arc

Maria Hoop

Your comment