Glasvezel verenigingsactie (belangrijk nieuws)

Glasvezel in de dorpen van gemeente Echt-Susteren is dichterbij dan ooit!

 

Krijgen we in de dorpen Berkelaar, Dieteren, Echterbosch, Aan het Echterbosch, Gebroek, Maria Hoop, Oud-Roosteren, Roosteren, Sint Joost en Koningsbosch binnenkort ook glasvezel? Als het aan DELTA Fiber Netwerk ligt, in ieder geval wel. Ook als het aan ons ligt komen er voldoende aanmeldingen binnen om de campagne te behalen. Dit is namelijk een positieve ontwikkeling binnen onze gemeente en een toegevoegde waarde voor nu én de toekomst! Voor meer informatie over de campagne kijk eens op de website: https://www.deltafibernetwerk.nl/gebieden/echt-susteren/

 

Glasvezel verenigingsactie Scouting Jeanne d’Arc

Wij zijn door de providers Caiway & DELTA benaderd of wij als vereniging mee willen doen met een glasvezel verenigingsactie. Deze actie houdt in dat je, je via onze vereniging kunt aanmelden voor glasvezel van Caiway of DELTA. Bij iedere aanmelding ontvangen wij als vereniging €50,- en jij als nieuwe klant €25,-. Voorwaarde is hierbij wel dat de glasvezelcampagne wordt behaald.
Dat is natuurlijk een mooi aanbod en daarom hebben wij als vereniging besloten om mee te doen aan deze actie.

 

Digitale informatieavond terugkijken

Op 8 en 16 december waren er 2 digitale informatieavonden, waarbij het bedrijf DELTA Fiber Netwerk uitleg gaf over de glasvezelcampagne. Deze presentatie kan worden teruggekeken en duurt ongeveer 60min. Tijdens de presentatie wordt alles uitgelegd! Wat is glasvezel? Wat zijn de voordelen? Uit welke providers kan ik kiezen? Waarom doet Ziggo/KPN niet mee? Hoe zit het met de aanleg van glasvezel en nog veel meer! Je kunt de digitale informatieavond terugkijken via onderstaande link (presentatie start rond 02:08):
https://deltafiber.webinargeek.com/watch/replay/e8B4paTa_drJyOpX1jB6-f094Dk/

Verder ook handig om de veelgestelde vragen te bekijken:
https://www.deltafibernetwerk.nl/gebieden/echt-susteren/nieuws/veelgestelde-vragen-online-informatieavonden-echt-susteren

 

Meld je aan via onze vereniging!

Meld je, je aan voor een glasvezelpakket van Caiway of DELTA via onze vereniging? Dan is dat dus goed voor jou én voor onze vereniging. Jij verdient namelijk €25,- en onze vereniging verdient zelfs €50,- per inschrijving! Met dat geld kunnen we weer veel leuke en belangrijke dingen doen. Natuurlijk worden deze bedragen alléén uitgekeerd bij het behalen van de glasvezelcampagne.

 

Aanmelden bij Caiway kan via de volgende link : http://aklam.io/85Qygl

Aanmelden bij DELTA kan via de volgende link : http://aklam.io/7en5dz

 

LET OP: Belangrijk om bij de doorverwijzing “cookies” aan te vinken!

Volgende week vrijdag 15-1-2021 is er voor de inwoners uit Mariahoop tussen 19:30 – 20:30 een “Online vragenuurtje”.

Tijdens dit vragenuurtje kun je al je vragen stellen (algemeen, technisch, over de aanleg, over de providers etc.)

Je kunt via onderstaande link deelnemen via Microsoft Teams (hoef je niet te downloaden):

Online vragenuurtje Mariahoop

Your comment