Rabobank Club Support Actie

Beste  (ouders van) leden,

 

Scouting Jeanne d’Arc doet ook dit jaar weer mee met de Rabo Club support actie.

Vorig jaar hebben we een mooi bedrag bij elkaar gekregen, laat ons dat dit jaar weer doen en het liefst wat meer 😊 .

 

Ons doel

Ons clubgebouw is verouderd en moet daarom behoorlijk op de schop. We hebben het idee om het gebouw daarom nieuw te bouwen en tegelijkertijd in te passen in de omliggende groen natuur. We willen tegelijkertijd ons gebouw op de toekomst voor bereiden door het duurzaam (energieneutraal) en bestendig tegen veranderingen te maken.

 

Alle leden van de Rabobank mogen van 4 tot 25 oktober stemmen. Dus als jullie lid zijn (of familie, vrienden, kennissen hebben die dat zijn), stem alsjeblieft op Scouting Jeanne d’Arc. Ga naar https://www.rabo-clubsupport.nl/roermond-echt/deelnemers en zoek naar Scouting Jeanne d’Arc

 

Alvast bedankt!

 

Groeten,

Jos Otten, Penningmeester Scouting Jeanne d’Arc

Your comment