Kick-off ScoutyFifty – 8 oktober

Komend jaar is het zover: Scouting Limburg bestaat 50 jaar! Om dit te vieren organiseren we op 10 & 11 juni ScoutyFifty in Roermond. Een activiteit voor alle (jeugd)leden in Limburg en omstreken. Zet dit weekend alvast in je agenda.

Ben je benieuwd hoe dit evenement eruit zal zien? Of heb je interesse om mee te helpen gedurende dit weekend? Kom dan naar onze kick-off bijeenkomst op 8 oktober. In de vroege avond leggen we uit wat je kunt verwachten, waar we hulp bij nodig hebben en leg je contact met allerlei gelijkgestemde scouts uit de provincie.

Nieuwsgierig geworden naar de kick-off meeting? Hieronder vind je alle informatie nog een keer op een rij en de inschrijflink.

 

Met vriendelijke groet,

Team ScoutyFifty: Marcel, Evelien, Ron, Laura, Lambert, Karin & Myrthe
SCOUTING LIMBURG

 

  • Wat? Kick-off meeting ScoutyFifty
  • Waar? Sittard
  • Wanneer? Zaterdag 8 oktober
  • Hoe laat? Van 16.30u tot 18.00u
  • Kosten? Helemaal gratis

INSCHRIJVEN VOOR KICK-OFF MEETING SCOUTYFIFTY

 

Your comment